Συκοτάκια Κοτόπουλου

Υλικά

συκώτια κοτόπουλου – 500 g
αλεύρι – για κύλιση
λάδι – για τηγάνισμα
αλάτι για γεύση
μαύρο πιπέρι – για γεύση
λεμόνια – για διακόσμηση
χυμός λεμονιού – για απο πάνω

Εκτέλεση

Καθαρίζω τα συκωτάκια του κοτόπουλου. Πλένω σε πολύ νερό και οξινίζω. Τυλίξτε κάθε κομμάτι σε αλεύρι ανακατεμένο με αλάτι.
Τα άφησα να σταθούν. Ζεσταίνω λάδι σε ένα τηγάνι. Τυλίγουμε ξανά και αλευρώνουμε, τηγανίζουμε σε λουτρό λαδιού.
Τα σερβίρω πασπαλισμένα με αλεσμένο μαύρο πιπέρι και χυμό λεμονιού.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡεβύθια με ρύζι της Μυτιληνιάς
Επόμενο άρθροKότσι με πατάτες φούρνου