Συνταγή για ψωμί χωρίς ζύμωμα:

Υλικα

450 γραμμάρια νερό,
500 γραμμάρια αλεύρι,
10 γραμμάρια μαγιά, αλάτι,
ζάχαρη (αν προσθέσουμε, 40 γραμμάρια)

Υλικά

Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και αφήνουμε για 40 λεπτά πασπαλίζουμε με αλεύρι και πλάθουμε το ψωμί και το βάζουμε σε λαδόκολλα, το αφήνουμε να φουσκώσει για 10 λεπτά.


Στο διάστημα αυτό ζεσταίνουμε τον φούρνο με μια κατσαρολα για φουρνο στους 250 βαθμούς, αλείφουμε το ψωμί με λάδι και πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι με τα καρυκεύματα ή σουσάμι της γεύσης σας,
Μετά βάζετε το ψωμί στην κατσαρολα και ψήνετε με το καπάκι για 30 λεπτά, μετά ανοίγετε το καπάκι και το ροδίζετε για άλλα 10 λεπτά!

 

Πολύ Νόστιμο

ΠΗΓΗ: Вітуся Свірчевська

Προηγούμενο άρθροΤηγανητά πλευρώτους….είναι ο καλύτερος μεζές ή ορεκτικό
Επόμενο άρθροΧαλβάς αλευριού….υπέροχος και νηστίσιμος