Ταλιατέλες με μπέικον και τυρί 

Συστατικά:

500 γραμμάρια ταλιατέλας, φτιαγμένα με αυγά (τα αυγά είναι ένα από τα συστατικά της συσκευασίας)
300 γραμμάρια μπέικον σε φέτες
450 g τριμμένου γκούντα
450 ml ξινή κρέμα μαγειρέματος

Εκτέλεση

Μαγειρέψτε το ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.


Κόψτε το μπέικον σε μικρά κομματάκια.
Λαδώστε ελαφρά το πυρίμαχο πιάτο / τηγάνι.
Προθερμάνετε το φούρνο (με ανεμιστήρα) στους 180 C.
Βάλτε με την ακόλουθει σειρά σειρά:
1/3 ταλιατέλες
150 γραμμάρια μπέικον
150 g γκουντα


1/3 ταλιατέλες
150 γραμμάρια μπέικον
150 g γκουντα


1/3 ταλιατέλες
150 g γκουντα


Απλώστε από πάνω παντού με κρέμα γλακατος και τακτοποιήστε την όμορφα στην κορυφή.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά.

Είναι Υπέροχο

Subscribe to recipe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΠάστα Φλώρα
Επόμενο άρθροΤορτίγιες γεμιστές πρωινό για όλη την οικογένεια