Ταλιατέλες με ρολάκια κρέατος γεμιστά 

Συστατικά

400 γρ Ταλιατέλες
400 γρ σάλτσα ντομάτας (εγώ χρησιμοποιώ καθαρισμένη ντομάτα)
σκόρδο, λάδι και αλάτι για γεύση

για τα ρολάκια
4 φέτες λεπτες μοσχάρι
(όχι πολυ λεπτά και όχι πολύ παχιά, αν είναι μεγάλα, μπορείτε να τα κόψετε στη μέση)
παρμεζάνα και σκόρδο κομμένα σε μικρούς κύβους μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση

Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τις ταλιατέλες βράζοντας τες
2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente.

Τοποθέτησα τις φέτες κρεατος στο ξύλο κοπής της άλλειψα με λιγο λαδι και πρόσθεσα την παρμεζάνα και το σκόρδο σε μικρά κυβάκια, τα φύλλα μαϊντανού,
το αλάτι και λίγο πιπέρι. Τύλιξα τις φέτες κρεατος και τις σφράγισα με οδοντογλυφίδες.
Σοτάρισα τα ρολάκια με σκόρδο κομμένο σε μικρά κομμάτια και τέλος τις εσβησα με λευκό κρασί. (Δεν έχω τις φωτογραφίες αυτών των βημάτων γιατί αυτες που τραβήχτηκαν στο κινητό του γιου μου ήταν θολές, αλλά υπόσχομαι να τις βάλω την επόμενη φορά)

Στην ίδια κατσαρόλα με τα ψηλα τοιχωματα πρόσθεσα το σκόρδο, τις πολτοποιημενες καθαρισμένες ντομάτες, τα ρολάκια, το νερό και
μαγείρεψα το ραγού σε χαμηλή φωτιά για περίπου τρεις ώρες.
Με αυτή τη σάλτσα καρύκευσα τις ταλιατέλες και έκανα τον ουρανίσκο μας χαρούμενο!

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜακαρόνια Φούρνου χωρίς κρέμα γάλακτος
Επόμενο άρθροΟμελέτα Ζυμαρικών γεμιστή με ζαμπόν και τυρί