Τα γλυκά μου “ALMONDS” με μόνο 3 βασικά συστατικά !!!

Υλικά:

2 ασπράδια αυγού
240 γρ. αμύγδαλα
120 γρ. ζάχαρης
1 μεγάλου λεμονιού ξύσμα
1 βανίλια

Δείτε πώς το έκανα .. Εκτέλεση:

Χτυπήστε 2 ασπράδια αυγού ελαφρά μέχρι να σφίξουν με μια πρέζα αλάτι και αφήστε τα στην άκρη Αλέστε μαζί 240 γρ. αμύγδαλα (με ή χωρίς την φλυδα, τίποτα δεν αλλάζει) με ζάχαρης ξύσμα λεμονιού και την βανίλια


Σε αυτό το σημείο, συνδυάστε απαλά τα δύο μείγματα αμυγδάλου με ασπράδια αυγού και σχηματίστε μπάλες μεγέθους καρυδιού, παπσαλίστε με ζάχαρη άχνη και τοποθετήστε τις σε χάρτινα φλιτζάνια. Διακοσμήστε με φιλέ αμυγδάλου ..
και σε ένα ταψί ψήνουμε στους 175 βαθμούς όπου ο φούρνος είναι ήδη ζεστός για περισσότερο ή λιγότερο από 15 λεπτά, προσοχή μην αρπαξουν αλλιώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό.
Είναι νόστιμα και υγρά στο εσωτερικό, και διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΧοιρινό κότσι με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι
Επόμενο άρθροΡολό κολοκυθιών…θα το φτιάχνετε όλο το καλοκαίρι