Τα κουλουράκια της Ρούλας

Υλικά

3 αβγά
150γρ ζαχαρη( 1 φλυτζανα του τσαγιού)
1/2 νεροπότηρο σπορέλαιο
1/2 νεροπότηρο πορτοκαλι
2 κουταλάκια του γλυκου ξυσμα πορτοκαλιού
1 βανίλια
700 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια λεκάνη, το λαδι, το χυμό πορτοκαλι, τη ζαχαρη,το Κοσμα πορτοκαλιού και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι. Προσθέτουμε όσο χρειαστεί , για να γίνει μια ζύμη που μπορούμε να την πλάσουμε. Αλειβουμε τα χέρια μας, λαδωνουμε λίγο και τον πάγκο και φτιάχνουμε κορδόνια με το ζυμάρι μας. Κάνουμε ότι σχήμα θελουμε. Ψήνουμε στους 200 βαθμους για 15 -20 λεπτά.

Καλή Επιτυχία

Η Συνταγή είναι της κας Maria Kontze Antoniadou

Προηγούμενο άρθροΚρεάς με μπόλικα λαχανικά!
Επόμενο άρθροΣπιτικά Εκλεράκια βήμα βήμα