Μπιφτέκια

Υλικά

1 κιλό κιμά,μισό βοδινό και μισό χοιρινό περασμένο 2 φορές
1 φλυτζάνι ψωμί τριμμένο
2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
1 αβγό
1/2 δέσμη μα·ι·ντανό ψιλοκομμένο
1 κοφτό κουταλάκι πιπέρι,1 κουταλάκι πάπρικα,1 κουταλάκι δυόσμο, λίγο αλάτι
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα ή και περισσότερο για να σμίξουν όλα τα
αρώματα. Όταν βγάλουμε το μίγμα από το ψυγείο, πλάθουμε τα μπιφτέκια μας και τα βάζουμε στον φούρνο σε ταψί.


Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και ελέγχουμε το ψήσιμο.Όταν ροδοκοκκινίσουν από τη μια μεριά τα γυρίζουμε και από την άλλη και αφήνουμε να ψηθούν ομοιόμορφα και να πάρουν το χρώμα που θέλουμε!
Εμείς με κάθε κιλό κιμά κάνουμε 6 μεγάλα μπιφτέκια.Εσείς μπορείτε να κάνετε και πιο πολλά αν θέλετε!

Καλή επιτυχία !

Προηγούμενο άρθροΚρουασανακια γεμιστά με Nutella για σνακ ❤️
Επόμενο άρθροΡεβανί….πιο ζουμερό δεν γίνεται