Αλμυρά Κριτσινια με Πάπρικα και Τυρί

Ειναι τραγανό και νόστιμο! Τελειο σνακ τοσο για το σχολείο οσο και για την δουλεια! 😋

Υλικα

Φύλλο σφολιάτας
Διάλυμα αυγού
Πάπρικα γλυκιά
Τριμμένο τυρί( αλμυρό)

Εκτέλεση

1)Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας στην μεση και απλώνουμε με το πινέλο το Διάλυμα αυγού σε ολη την επιφάνεια.


2)Στο ένα μισό φύλο ρίχνουμε την Πάπρικα και το τυρί.

Έπειτα καλύπτουμε με το αλλο φύλλο προσέχοντας η επιφάνεια που εχουμε περάσει με αυγό να ειναι γυρισμένη προς την πλευρα του παγκου ωστε να κολλήσει με τα υλικά.
3) Κόβουμε με το μαχαίρι σε λωρίδες και τις γυρνάμε λιγο με το χέρι οταν τις ακουμπαμε
στο ταψι.


4) Παιρναμε προσεκτικά απο πανω με το Διάλυμα του αυγού. Ρίχνουμε λιγο τριμμενο τυρί
5)Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα στην μεσαία σχάρα για 15-20 λεπτά

Εγγραφείτε το κανάλι της Συνταγής εδώ

Προηγούμενο άρθροΓρήγορη συνταγή για αλμυρό κέικ, εύκολο να φτιαχτεί
Επόμενο άρθροΣυνταγή μαρμελάδας μανταρίνι