Κοκκινιστά κεφτεδάκια 

Υλικά:

200 gr κιμάς χοιρινός,
250 gr κιμάς μοσχαρίσιος,
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα για κεφτέδες & 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοταρισμένο στο τηγάνι σε ελαιόλαδο για τη σάλτσα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες για κεφτέδες,
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες και σοταρισμένες για τη σάλτσα.
1 κουταλιά της σούπας φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
1 κουταλιά ρίγανη,
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
πιπέρι, πάπρικα.

για την σάλτσα
4 ντομάτες ψιλοκομμένες,
2 κουταλιές πελτέ ντομάτας,
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και
100 γρ τυρί κρέμα,
100 γρ τριμμένη παρμεζάνα και
100 ml χλιαρό νερό,
λίγα ντοματίνια.

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το κρέας, τα τριμμένα κρεμμύδια το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, τα μυρωδικά και φτιάχνουμε τα κεφτεδάκια και τα ροδίζουμε στο ελαιόλαδο
σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν καλά.

Στη συνέχεια βάζουμε τα τηγανητά κρεμμύδια και το σκόρδο με τις ντομάτες ψιλοκομμένες, πελτέ ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και το τυρί κρέμα, τριμμένη παρμεζάνα και νερό, λίγα ντοματίνια και μετά προσθέτουμε τα κεφτεδάκια στο σάλτσα και αφήστε το να ψηθεί για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Μπορείτε να γαρνίρετε μ αυτα μακαρόνια ή ρύζι

Καλή Επιτυχία

Η Συνταγή είναι της Azalea Alani

Προηγούμενο άρθροΑρνίσια κεμπάπ…Είναι απλά απίστευτα.
Επόμενο άρθροΚιμαδοπιτάκια με φυλλώδη σπιτική ζύμη…δείτε την τεχνική αυτή