Τεμπέλικη πίτα

Υλικά

3-4 φύλλα κρούστας
1/2 κεσεδάκι γιαούρτι
1 ημιτελές κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.
3 αυγά,
λίγο λάδι και
τυρί περίπου 250-300 γρ.

Εκτέλεση

Μου έμειναν 3-4 φύλλα κρουστας στην κατάψυξη και τα έσπασα σε μικρά κομμάτια.
Ανακατεψα το γιαούρτι με την σόδα. Πρόσθεσα 3 αυγά, λίγο λάδι και τυρί. Τα πρόσθεσα στις σπασμένες κρούστες και τις ανακάτεψα καλά.
Έριξα σε λαδωμένο ταψί και πασπαλίζω με σπόρους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να είναι έτοιμο.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΤούρτα θησαυρός φρούτων…το απόλυτο γλυκό του καλοκαιριού
Επόμενο άρθροΕιναι ένα φανταστικό φαγητό με μανιτάρια κιμά και πατάτα…