Τεμπέλικη πίτα με φύλλα κρούστας

Αυτή την συνταγή θα την λατρέψετε, καθώς εκτός από εύκολη σε παρασκευή είναι και απίστευτα νόστιμη. Η τεμπελόπιτα είναι ιδανική για πρωινό και για όλες τις ώρες της ημέρας!
Τα παιδιά σας θα σας την ζητούν συνέχεια

Υλικά

1 πακετο φύλλα κρουστας

για τη γέμιση:
2 αυγά,
1 κουπα γιαουρτι,
1 κοφτή κ.γ σόδα,
τυρί φέτα

Για απο πάνω:
1 αυγό και 1 κουπα γάλα

Εκτέλεση

Παίρνετε το ένα φύλλο, το αλείφετε με λιωμένο βούτυρο και το σκεπάζετε με ένα δεύτερο, απλώνετε 3,4 κ.σ. απο την γέμιση και μαζεύετε πάνω σαν ακορντεόν.

τεμπελόπιτα τεμπελόπιτα

Έτσι γίνεται με όλα τα άλλα φύλλα και τα βάζουμε στο ταψί
Περιχύνουμε με τη γέμιση, πασπαλίζουμε με βούτυρο και ψήνουμε στους 180 γρ για 40 λεπτά περίπου.

τεμπελόπιτα

ΠΗΓΗ: cenovablogaddress

Προηγούμενο άρθροΑφράτο τυρόψωμο
Επόμενο άρθροΚέικ Caprese..είναι ιδανικό να το σερβίρετε στο τέλος ενός γεύματος