Υλικά:

1 – 2 φλυτζάνια αλεύρι Up.
Ξύσμα πορτοκαλιού
Χυμό πορτοκαλιού ( εγώ έβαλα και λίγο μανταρίνι )
Νερό
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Λάδι για το τηγάνισμα.

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ φτιάχνουμε τον χυλό μας, ο οποίος δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ πηχτός, ούτε πολύ αραιός, οπότε προσαρμόζετε τα υγρά σας.

  

Σε ένα τηγάνι με μπόλικο λαδάκι που έχει κάψει, ρίχνουμε κουταλιές από το χυλό και αφήνουμε τις τηγανίτες να ψηθούν κ να φουσκώσουν κ απο τις δυο πλευρές.

Επειδή τραβούν αρκετό λαδάκι, καλό είναι να τοποθετήσουμε τις τηγανίτες σε απορροφητικό χαρτί ώστε να αποβάλλουν το περίσσιο λάδι.
Σερβίρουμε τις τηγανίτες μας ζεστές με καλό θυμαρίσιο μέλι και κανέλα !!!

Ένα Ελληνικό παραδοσιακό πρωινό με γεύση που σου μένει αξέχαστη!!!!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤα Λουκούμια από τα χεράκια της Ρήνας
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα τραγανή χωρίς φύλλο