συστατικά
1 κουταλάκι λάδι
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 κιλό πατάτες, κομμένεςσε σε σφήνες 
450gr μπριζόλα  (λάππα, σπαλομπριζόλα, rib eye, κ.λπ.) κομμένη σε κύβους
Αλάτι και πιπέρι 
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 πρέζα νιφάδων κόκκινου πιπεριού (προαιρετικά)

κατευθύνσεις
Ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε τις πατάτες και μαγειρεύουμε μέχρις ελαφρού χρυσοκαφετίσουν σε όλες τις πλευρές, περίπου 15 λεπτά, προτού τις αφήσουμε στην άκρη.
Προσθέτουμε τη μπριζόλα, τηγανίζουμε με αλάτι και πιπέρι για γεύση, σε μια κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε μέτρια υψηλή φωτιά μέχρι ελαφρώς χρυσοκαστανίσουν σε όλες τις πλευρές, περίπου 10 λεπτά.
Προσθέστε το σκόρδο και τις νυφάδες κόκκινου πιπεριού και μαγειρέψτε μέχρι να αρωματίστει, περίπου ένα λεπτό

Καλή σας απόλαυση

ClosetCooking

Προηγούμενο άρθροΛαχταριστή ομελέτα φούρνου με αρωματικά κολοκυθάκια και τραγανό μπέικον
Επόμενο άρθροΗπειρώτικη Αλευρόπιτα…απλή και πεντανόστιμη