Τηγανιά Χοιρινό με λαχανικά και μανιτάρια

Χρειάζεσαι:

600 γρ χοιρινό στήθος χωρίς κόκαλο
κολοκυθάκια 1 τεμ.
κόκκινη πιπεριά 1 τεμ.
κρεμμύδι 2 κεφάλια
μανιτάρια μεγάλα 3-4 τεμ.
ντοματίνια 3 τεμ.
σάλτσα σόγιας
σάλτσα μπαρπεκιου
λάδι
χυμό λεμονιού
1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
αλάτι
καπνιστή πάπρικα
πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεκινήστε με τα Κολοκυθάκια, κόκκινη πιπεριά, κρεμμύδι και μανιτάρια πλύνετε και στεγνώστε με χαρτί οικιακής χρήσηςκαι κόβουμε σε κομμάτια.
Το κρέας κόβεται σε κύβους, τοποθετούμε σε ένα μπολ και μαρινάρουμε με σάλτσα σόγιας, σάλτσα μπαρπεκιου, στυμμένο λεμόνι, λάδι, καπνιστή πάπρικα, για 20-30 λεπτά.

Σε ένα βαθυ τηγάνι ζεσταίνουμε λιγο λάδι και σοτάρουμε το κρέας να παρει καλό χρώμα.
Στην συνέχεια προσθέστε το κομμένο κρεμμύδι στο κρέας, πιπεριά, κολοκυθάκια, μανιτάρια,
λίγα ντοματίνια.
Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
Χαμηλώνουμε την φωτια και αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακωσει το κρεας μας
Σερβιρουμε με με μια σάλτσα που μας αρέσει

Νόστιμο!

ΠΗΓΗ: https://mytasted.blogspot.com/

Προηγούμενο άρθροKεικ Σοκολάτας με χαρουπάλευρο
Επόμενο άρθροΚαλοκαιρινή Ομελέτα με λαχανικά…