Τηγανιτές Πατάτες με μανιτάρια

Συστατικά:

Μανιτάρια – 250 g.
Πατάτες – 600 g.
Κρεμμύδι – 1 τεμ.
βούτυρο – 20 g.
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Σκόρδο – 1 σκελίδα
άνηθο

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι.
Στη συνέχεια καθαρίζουμε τις πατάτες κόβουμε στη μέση και μετά σε πιο μικρά κομμάτια όπως οι τηγανίτες
Ρίχνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και σωτάρουμε τα μανιτάριανα πάρουν ένα ωραίο καφέ χρώμα να καραμελώσουν και τα βγάζουμε σε ένα πιάτο

Στη συνέχεια ρίχνουμε λάδι στο τηγάνι και ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις πατάτες ανακατεύουμε κατά διαστήματα
Στο διάστημα αυτό ψιλοκόβουμε τον άνηθο το σκόρδο το κρεμμύδι και τα αφήνουμε στην άκρη
Οταν οι πατάτες μας έχουνε σχεδόν τηγανιστεί ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και ένα κομμάτι βούτυρο και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά

Μετά προσθέτουμε τα μανιτάρια αλάτι μαύρο πιπέρι και συνεχίζουμε να το μαγειρεύουμε όλα μαζί
Προς το τέλος προσθέτουμε το σκόρδο και τον άνηθο το φαγητό μας είναι έτοιμο

Καλή Απόλαυση

Δείτε το βίντεο της συνταγής εδω

Προηγούμενο άρθροΤο πιο εύκολο-γρήγορο-νόστιμο Κέικ Σοκολάτας
Επόμενο άρθροΖαμπονοτυρόπιτα με κρέμα!!!