Πικάντικη τηγανιτή φέτα με Μέλι

Yλικά

1 φλιτζάνι μέλι
1 κουταλιά σάλτσα Sriracha ή Tabasco
¼ κουταλάκι του γλυκού μπουκοβο
120 γρ. 1,5 cm πάχους τυρί φέτα
1 αυγό
5 κουταλιές της σούπας αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 χυμός λεμονιού & ξύσμα
1 κλαδάκι φύλλων θυμάρι

Εκτέλεση

Ξεκινήστε τοποθετώντας το μέλι, τη σάλτσα Sriracha και το μπουκοβο σε μια κατσαρόλα. Ζεσταίνετε μέχρι να λιώσει το μέλι. Δεν το βράζετε.

Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε το στη άκρη ώστε να ενωθούν οι γεύσεις.
Σπάστε ένα αυγό σε ένα μπολ και χτυπήστε ελαφρά. Βάλτε αλεύρι σε ένα άλλο μπολ.
Βουτήξτε τη φέτα σας στο αυγό και έπειτα βυθίστε τη στο αλεύρι φροντίζοντας να καλύψετε όλες τις πλευρές.


Τοποθετήστε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Όταν το λάδι ζεσταθεί βάλτε τη φέτα προσεχτικά.

Μαγειρέψτε και τις δύο πλευρές για 2-3 λεπτά ή μέχρι να σχηματιστεί η χρυσή κρούστα.
Αφού ροδίσει βάλτε τη σ ένα πυρέξ μικρό και τοποθετήστε το σε σε προθερμασμένο φούρνο. Ψήστε για 10 λεπτά.
Βγάλτε από το φούρνο ρίξτε το πικάντικο μέλι,το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού,το φρέσκο θυμάρι και σερβίρετε με ψητό ψωμί.


Η γεύση της θα σας ενθουσιάσει!!!!!!!

Καλή σας όρεξη

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με σάλτσα και μυρωδικά στο τηγάνι
Επόμενο άρθροΦράουλα Tiramisù….το τέλειο γλυκό με φράουλες