Τορτελίνια αλα κρεμ στο φούρνο

Υλικα:

1 πακετο τορτελινια με τυρι,
10 φετες ζαμπον τετραγωνάκια,
600 γρ.τυρι τριμμένο ρεγκατο,
250 γρ.γαλα εβαπορέ
200 γρ κρέμα γάλακτος,
1 κουτι μανιτάρια κομμένα,
1 πιπερια κόκκινη ψιλοκομμενη
1 πιπερια πράσινη ψιλοκομμένη
αλάτι,πιπερι

Εκτελεση:

Φτιάχνουμε κανονικα τα τορτελινια τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μεσα στο πυρεξ μας … Βάζουμε στην κατσαρόλα 2 κουταλιές γεματες βούτυρο ριχνουμε μέσα τα μανιτάρια της πιπεριές και τα τσιγαριζουμε καλά, μόλις είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στα πυρεξ μας που εχουμε τα τορτελινια ριχνουμε και την μίση ποσότητα τυριού το ζαμπον και ριχνουμε την κρέμα γάλακτος και το εβαπορέ και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά. Ριχνουμε από πανω της άλλη μισή ποσότητα τυριού το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμους για 30 λεπτάκια!!! και μετά η απόλαυση!!

ΠΗΓΗ: Xristina GewrgiopoulouΧρυσό Σκουφάκι μέλη

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια Κουρού πολύ εύκολα & γρήγορα
Επόμενο άρθροΜελαχρινή Καρυδόπιτα