Συστατικά
500 g τορτελίνια
800 γρ. Σάλτσα ντομάτας για ζυμαρικά
3 κσ κρέμα γάλακτος
400 γραμμάρια τυριού μοτσαρέλα τριμμένο
2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα

Οδηγίες
Φτιάξτε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία και ότνα είναι έτοιμα τα στραγγίζω πολύ καλά.
Ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας με την κρέμα. Προσθέστε τα στραγγισμένα ζυμαρικά.
Τοποθετήστε το ήμισυ του μείγματος σε ένα λαδωμένο πυρεξ.  Βάλτε το μισό τυρί μοτσαρέλα πάνω του και πασπαλίζετε με μια κουταλιά της σούπας παρμεζάνα.
Τοποθετήστε το άλλο μισό από το μίγμα τορτελίνια στο πυρεξ. Πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί.
Ψήνετε τα τορτελίνια στο φούρνο 200 C για περίπου 10 λεπτά ή έως ότου το τυρί λιώσει και κάνει φυσαλίδες.

www.kitchennostalgia.com

Προηγούμενο άρθροΣούπα Τραχανάς με Μανιτάρια
Επόμενο άρθροΡύζι με κοτόπουλο το φούρνο