Τουρλού Τουρλού

Υλικά

2 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης
1 πράσινη πιπεριά στρόγγυλη
5 πατάτες
5 κολοκυθάκια μέτρια
5 μελιτζάνες μέτριες
αλάτι 1 κουταλάκι γεμάτο ή λίγο παραπάνω
πιπέρι μαύρο
1/2 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
1/2 κουταλάκι πάπρικα καπνιστή
ελαιόλαδο
4 ντομάτες ώριμες μεγάλες τριμμένες
1/2 ματσάκι μαιντανό
2 κουταλάκια πελτέ ντομάτας
νερό
ρίγανη στο τέλος

Μέθοδος Βήμα – Βήμα

Κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια μας , ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο μας να πάρουν λίγο χρώμα και να μαραθούν.
Κόβουμε τις πατάτες μας, τις πιπεριές μας, ξέχασα να τις βγάλω φωτογραφία. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Τα κολοκυθάκια μας.
Κόβουμε τις μελιτζάνες μας , τρίβουμε τις ντομάτες μας και τα προσθέτουμε και αυτά στην κατσαρόλα και τα γυρνάμε μερικές φορές με την ξύλινη κουτάλα μας.
Προσθέτουμε και τον μαιντανό μας, εγώ είχα έτοιμο κομμένο στην κατάψυξη.
Σκεπάζουμε με νερό ίσα ίσα τα λαχανικά μας και βράζουμε για περίπου 50 λεπτά να χυλώσει το ζουμί τους.
Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη αφού σβήσουμε το μάτι της κουζίνας. Αφήνουμε 10 λεπτά να τραβήξει και σερβίρουμε.

Πηγή: cook-bake.gr Photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

P

Προηγούμενο άρθρο“Ποτέ δεν αποτυγχάνει” ΚΕΙΚ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Επόμενο άρθροΗ πιο εύκολη Μακαρονόπιτα