Το Γλυκάκι της Τεμπέλας

Συστατικά:

110 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
1 κουπα Γάλα
1 κουπα Ζάχαρη
1 κουπα Αλεύρι
1 κουτ.γλ μπέικιν πάουντερ
αλατι
800-900gr φρούτα, οπως (ροδάκινα, κεράσια, βατόμουρα κ.λπ.)

Οδηγίες:

Λιώστε το βούτυρο στο πυρεξ. Ανακατέψτε αλεύρι, ζάχαρη, μπεικιν, αλάτι και γάλα. Ρίξτε το μειγμα στο πυρεξ πάνω από το βούτυρο. Κάλυψτε με φρούτα. Μην ανακατεύετε, το μειγμα θα φουσκωσει καθώς ψήνεται και απορροφά τη γεύση από τα φρούτα. Ψήστε σε 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Σερβίρετε ζεστό με σαντιγύ ή παγωτό.

Καλή Απόλαυση!

ΠΗΓΗ: tocookguide.com

 

Προηγούμενο άρθρο4 Συνταγές της Καθαράς Δευτέρας
Επόμενο άρθροΜακαρόνια με Βασιλικό και Σκόρδο