Το καλύτερο Τυρόψωμο

Συστατικά:
10 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο
10 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού μπεικιν παουντερ
1 φλιτζάνι γιαούρτι
½ φλιτζάνι λάδι
2 φλιτζάνια τυρί φέτα
5 αυγά

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

Βάλτε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και με ένα ηλεκτρικό μίξερ ανακατέψτε καλά τα αυγά.
Στη συνέχεια, προσθέστε γιαούρτι και λάδι και όλα τα ξηρά συστατικά: καλαμποκαλευρο,
αλευρι γ.ο.χ, μπεικιν παουντερ και αλάτι.
Με ένα κουτάλι ανακατέψτε καλά, και στη συνέχεια προσθέστε το τυρί που έχετε προηγουμένως
τριψει με τα χέρια σας.
Ψήνουμε για 35 λεπτά στους 200 ° C

ΠΗΓΗ: sonjasrecipes.com

Προηγούμενο άρθροΤο Παστίτσιο της Πεθεράς
Επόμενο άρθροΠάστα με δύο είδη σοκολάτας