Το τέλειο Μπουγιουρντί

Υλικά

1 κονσέρβα ντομάτα, κονσέρτα (αποφλοιωμένες και σε κύβους)
1 τετράγωνη φέτα τυριού φέτα
Μερικές Φέτες Κασέρι
μερικές φέτες γλυκές πιπεριές “κέρατο”
Μπούκοβο (νιφάδες τσίλι)
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδου
Ρίγανη
1 μικρό μπολάκι για ψησίματος σε φούρνο

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 200C και βάλτε όλα τα υλικά δίπλα σας. Τοποθετήστε τις μισές ντομάτες κονκασε στο κάτω μέρος του ταψιού σας
Προσθέστε ένα στρώμα από τις φέτες τυριού κασέρι, ακολουθούμενο από τις τετράγωνες φέτες από τυρί φέτα.
Προσθέστε το άλλο μισό από τις ντομάτες σε κύβους πάνω από τη Φέτα.
Τώρα προσθέστε τις υπόλοιπες φέτες κασέρι και τις πράσινες πιπεριές.
Βρέξτε με ελαιόλαδο και τελειώστε με μερικές νιφάδες τσίλι και λίγο αποξηραμένη ρίγανη.
Τοποθετήστε το καπάκι (ή καλύψτε καλά με αλουμινόχαρτο) και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Σερβίρετε αμέσως με φρέσκο ψωμί. Βάλτε με ένα κουτάλι μερίδες σε κάθε πιάτο ή στην μεση και απλώς βουτύστε το ψωμί σας στο μπουγιουρντί

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Ronna StefanGreek Recipe Exchange Group

Προηγούμενο άρθροΧοιρινό Λαδορίγανη
Επόμενο άρθροCheeseCake Φράουλας