ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
2 μεγάλες μελιτζάνες
4 μικρά κολοκυθάκια
1 μεγάλο πράσινο πιπέρι
2 ώριμες ντομάτες
2 μεγέθη σκελίδες σκόρδο
Μεγάλο κρεμμύδι
Μια χούφτα φρέσκο μαιδανό ψιλοκομμένο
200 ml εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

 ΟΔΗΓΙΕΣ:
Προθερμάνετε το φούρνο 230 ° C
Κόψτε όλα τα λαχανικά σε κύβους μεγέθους 3-4 εκ.

Προσθέστε τα λαχανικά σε ένα μεσαίο μέγεθος ταψί ψησίματος μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Ρίξτε το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά τα πάντα.


Προσθέστε ένα δάχτυλο νερού για να καλύψετε το κάτω μέρος του τηγανιού.
Ψήστε για 40-45 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτούν τα λαχανικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ενώ ψήνετε, βεβαιωθείτε ότι ανακατεύετε και αναποδογυρίζετε τα λαχανικά ανάποδα για να μαγειρεύουν ομοιόμορφα. Κάνετε αυτό κάθε 15 λεπτά.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΠως θα κάνετε σκόνη κρεμμυδιού
Επόμενο άρθροΤα αγαπημένα μας Μακαρόνια με κιμά