ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
9gr ξηρή μαγιά
1 κγ αλάτι
1κσ. Ελαιόλαδο + επιπλέον για το τηγάνι
300 γρ νερό
200grams φέτα τριμένη με τα χέρια

 
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Σε ένα μπολ ανάμειξης, συνδυάστε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι.
Προσθέστε το ελαιόλαδο και το νερό. Ζυμώνουμε τη ζύμη με το χέρι για 2-3 λεπτά μέχρις ότου τα πάντα συνδυαστούν. Η ζύμη θα πρέπει να είναι απαλή και ελαφρώς κολλώδη χωρίς να αφήνει υλικό στα χέρια σας όμως. Εάν αφήνει προσθέστε λίγο περισσότερο αλεύρι σε αυτό.
Προσθέστε τη τριμμένη φέτα και ζυμώστε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως στη ζύμη.
Καλύψτε το μπολ με πλαστικό περιτύλιγμα και αφήστε τη ζύμη να ηρεμήσει σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να διπλασιαστεί σε μέγεθος. Παίρνει περίπου 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου 25 ° C 
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 ° C
Λιπάνετε ένα ταψί με μια καλή δόση ελαιολάδου.
Σχηματίστε τη ζύμη σε ένα μακρύ ραβδί. Κόψτε σε 8 ίσα κομμάτια. Σχηματίστε κάθε κομμάτι σε στρογγυλή σφαίρα και προσθέστε στο ταψί.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΓλυκοπατάτα σε φύλλο με ταχίνι λάδι και μέλι
Επόμενο άρθροΠαστιτσάδα…να γλείφετε τα δάχτυλά σας