Τραγανά κουλούρια καρύδας

Υλικά για 80 μπισκότα περίπου

400 γραμμάρια αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
250 γραμμάρια βούτυρο
200 γραμμάρια καρύδας
2 αυγά
200 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ.Βάζουμε το ειδικό εργαλείο για ζύμωμα και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα.
Βγάζουμε τη ζύμη στον πάγκο της κουζίνας ρίχνουμε λίγο αλευράκι και την ζυμώνουμε λίγο ακόμα.
Στη συνέχεια πλάθουμε τα μπισκότα σε σχήμα πέταλου και τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180° για 30-40 λεπτά.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί και βουτάμε το μισό μπισκότο μέσα.
Τα βάζουμε στο ταψί αφήνουμε να κρυώσουν.
Μπορούμε επίσης να πασπαλίσουμε τα μπισκότα με ζάχαρη άχνη.
Εξαιρετικά τραγανά και πολύ νόστιμα μπισκότα που ψήνονται πολύ γρήγορα και συνοδέυουν άριστα τον καφέ και το τσάι σας!!!!!!

Καλή επιτυχία!!!!!

Προηγούμενο άρθροΓαλατόπιτα με Κρέμα και λεμόνι
Επόμενο άρθροΚέικ με κακάο και γιαούρτι…όσο πιο απλό τόσο πιο υπέροχο