Με λίγα συστατικά και σε 10 λεπτά το πιο απίστευτο δείπνο ή πρωινό

Απαραίτητα υλικά

2 πατάτες
4 πράσινα κρεμμύδια
4 αυγά
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
3-4 κουταλιές λάδι
100 γραμμάρια τυριού τσένταρ
1 πρέζα μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι και τσίλι,

Εκτέλεση

Κόψτε τι πατάτες σε κυβάκια μέγεθος ζαριού περίπου και ρίχνουμε σε ένα τηγάνι .
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το προσθέτουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
Αλατοπιπερώνουμε , τσίλι , ρίχνουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά. Ελέγξετε μετα απο λίγο και ανακατέψτε και συνεχίστε να μαγειρεύετε με σκεπασμένο τηγάνι.
Οι πατάτες θα είναι ετοιμες όταν μπορείτε να τις λιωσετε με ένα κουταλάκι, τότε κατεβάστε από την φωτια και αφήτε στην άκρη

Σε μια μπασίνα ρίχνουμε τα αυγά, και χτυπήστε με τον αυγοδάρτη.
Προσθέστε μαϊντανό, αλεύρι, αλάτι και τα μπαχαρικά και τελος τις πατάτες και ανακατεύουμε καλα.
Αδειάζουμε το μισό μείγμα στο τηγάνι αφου το λαδώσουμε πρωτα και ισώνουμε το μείγμα
Από πάνω στρώνουμε φέτες τυριού τσενταρ να καλύψουμε την επιφάνεια του μείγματος
Στην συνέχεια πάνω απο τυρί στρώνουμε το άλλο μισό μείγμα πατάτας και ισιώνουμε
Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά και ελέγξετε απο κάτω να πάρει ωραίο χρώμα.
Εφόσον πάρει ένα κοκκινωπό χρώμα με ένα πιατο πάνω απο το τηγάνι γυρίστε την πιτα μεσα στο τηγάνι να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Μόλις είναι έτοιμη και η άλλη πλευρά βγάλτε σε ενα πιατο και σερβίρετε

Καλή όρεξη

Subscribe for more delicious recipes here

 

Προηγούμενο άρθροΛαχταριστό κοτόπουλο μπριάμ στον φούρνο
Επόμενο άρθροΚουλουράκια μαλακά και υπέροχα με γλυκάνισο