Συστατικά

2-3 μικρές μελιτζάνες
Γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
Ελαιόλαδο
Μέλι

Οδηγίες
Κόψτε την μελιτζάνα σε στρογγυλές φέτες ή σε ότι θέλετε ανάλογα με την προτίμηση σας.
Σε ένα μεγάλο μπολ, καλύψτε την μελιτζάνα με γάλα και προσθέστε μια πρέζα αλάτι. Αφήστε την μελιτζάνα να εμποτίσει για περίπου μια ώρα (αυτό είναι για να τραβήξει οποιαδήποτε πίκρα).
Στραγγίστε τις μελιτζάνες και επαλείψτε τις φέτες με αλεύρι, τις οποίες μπορείτε να ρίξετε λίγο αλάτι και πιπέρι, αν θέλετε.

Τηγανίζουμε τις φέτες σε ένα βαθύ τηγάνι με άφθονο ελαιόλαδο. (Βεβαιωθείτε ότι το λάδι είναι πολύ ζεστό πριν προσθέσετε τις φέτες και τηγανίστε σε παρτίδες, ώστε να μην είναι πολλές στο τηγάνι!)
Αφαιρέστε τις μελιτζάνες και αποστραγγίστε τις σε χαρτοπετσέτες. Ρίξτε ένα τσίμπημα αλατιού. Πασπαλίστε με μέλι (εάν θέλετε τρίψτε χοντροκομενο αμύγδαλο) πριν από το σερβίρισμα.

ΠΗΓΗ: spanishsabores.com

Προηγούμενο άρθροΡεβίθια με σπανάκι…είναι γλύκισμα
Επόμενο άρθροΚρέμα λεμόνι καραμελέ…είναι απαλή και λιώνει στο στόμα