Τραγανές πατάτες με μπαχαρικά στο φούρνο

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζω, κόβω τις πατάτες σε ελαφρώς πιο λεπτά και μακρύτερα κομμάτια, ακολουθούν μυρωδικά της επιλογής μου (αλάτι, κόκκινο πιπέρι, ρίγανη και μια πρέζα δεντρολίβανο) και περισσότερο λάδι παντού. Τα ανακάτεψα όλα καλά και τα άφησα να σταθούν για περίπου μία ώρα. Δεν έβαλα νερό, έψησα σε χαρτί 190 χωρίς προθέρμανση, μέχρι να είναι έτοιμο.
Έγιναν τραγανά εξωτερικά και απαλά εσωτερικά
Εξαιρετικό τόσο για ορεκτικό όσο και για δείπνο 🙂
Πολλοί πάνε με κόκκινο κρασί και τυρί

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΕνα υπέροχο χριστουγεννιάτικο γλυκό και όχι μόνο από το νησί της Λέσβου
Επόμενο άρθροΓρήγορα μπισκότα, χωρίς αλεύρι, λάδι και βούτυρο