Εύκολα ψητά Churros – χωρίς λάδι, χωρίς τηγάνισμα και χωρίς ανακάτεμα με ζυμάρια! Εξακολουθούν να έχουν υπέροχη γεύση! με βούτυρο ζάχαρη και κανέλας!

Συστατικά
1 φύλλο ζυμης σφολιάτα
1/4 φλιτζάνι βούτυρο 
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας κανέλα

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Τοποθετήστε μία λαδόκολα μεσα σε ένα ταψί
Ξεδιπλώστε προσεκτικά το φύλλο ζύμης και αφήστε το σε ένα κομμάτι κοπής ή στον πάγκο.
Κάντε μια οριζόντια περικοπή σε όλη τη ζύμη (χρησιμοποιώντας έναν κόπτη πίτσας ή ένα κοφτερό μαχαίρι)


Στη συνέχεια, κάντε αρκετές κατακόρυφες περικοπές στη ζύμη έως ότου έχετε λωρίδες πλάτους 2,5 εκ.
Τοποθετήστε προσεκτικά τις λωρίδες ζύμης στο ταψί με την λαδόκολα.


Ψήστε για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Ενώ ψήνονται, αρχίστε να προετοιμάζεται το βούτυρο τη ζάχαρη και την κανέλα .
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπολ.

Σε ένα ξεχωριστό μπολ, συνδυάστε τη ζάχαρη και την κανέλα.

Κατόπιν τοποθετήστε μια νέα λαδόκολα.
Μόλις βγουν από το φούρνο, αφήστε λίγο να κρυώσουν και
βυθίστε κάθε ψημένο τσουρος, ένα κάθε φορά, στο λιωμένο βούτυρο. Επαλείψτε όλες τις πλευρές, όχι να ποτίσουν.


Στη συνέχεια, κυλήστε τα σφολιατάκια στη ζάχαρη κανέλας. Περιστρέψτε  έτσι ώστε να καλύψετε όλες τις πλευρές.

Συνεχίστε με αυτή τη διαδικασία μέχρι να επικαλυφθούν όλα.

Είναι φανταστικά για τον καφέ σας ή και στο πρωινό σας

Καλή απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΓεμιστά μπισκοτάκια με κρέμα λεμόνι
Επόμενο άρθροΨητό κοτόπουλο με μπαλσάμικο και ντοματίνια