Τυρένιο Μπουγιουρντί με ρίγανη

Υλικά

2 φλιτζ. τυρί φέτα
1 φλιτζ. γκουντα
1 φλιτζ. παρμεζάνα
2 ντομάτες κομμένες
2 κ.σ. βασιλικός φρέσκος ή 1 κ.σ. αποξηραμένος
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.γ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
1 κ.γ. μπούκοβο
2 κ.σ. ελαιόλαδο

Διαδικασία συνταγής

Τρίβουμε τα τυριά σε πυρεξάκι και προσθέτουμε τις ντομάτες, τον βασιλικό, το ελαιόλαδο, το γλυκό πιπέρι, το μπούκοβο και τα ανακατέβουμε καλά.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200οC, μέχρι να λιώσουν τα υλικά και να ψηθούν.
Στο σερβίρισμα προσθέτουμε τη ρίγανη!
Απλά Φανταστικό

Δοκιμάστε Το Και Καλή Σας Ορεξη

Προηγούμενο άρθροΡαγκού φασιανού(ή κοτόπουλου) με παπαρδέλες
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο