Τυρί Φούρνου

Υλικά

κίτρινο τυρί – 300 g
τυρί φέτα – 100 g
αυγά – 3 τεμ.
Μπεικιν παουντερ – 1 πρέζα
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
φρέσκο ​​γάλα – 250 ml
αλεύρι – 3 κουταλιές της σούπας. (με άκρη)
λάδι – για εξάπλωση

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέστε το γάλα, το τριμμένο κίτρινο τυρί και την φέτα.
Καρυκεύεστε με πιπέρι και μοσχοκάρυδο (δεν χρειάζεται να προσθέσετε αλάτι).
Τέλος, προσθέστε το αλεύρι προαναμεμιγμένο με μπέικιν πάουντερ.
Λιπάνετε το ταψάκι σας στο οποίο θα το ψήσετε και ρίξτε το μείγμα.
Ψήνουμε το τυρί στο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Καλή Απολαυση

Προηγούμενο άρθροΑλευρόπιτα με Φέτα
Επόμενο άρθροTαλιατέλες με κρέας στην “αγκαλιά” σάλτσας ντομάτας