Τυρί Φούρνου

Υλικά

κίτρινο τυρί – 300 g
τυρί – 100 g
αυγά – 3 τεμ.
μπέικιν πάουντερ – 1 πρέζα
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
φρέσκο ​​γάλα – 250 ml
αλεύρι – 3 κουταλιές της σούπας. (και λίγο ακόμη)
λάδι – για επάλειψη

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέτουμε το γάλα, το τριμμένο κίτρινο τυρί και το τριμμένο τυρί.
Καρυκεύουμε με πιπέρι και μοσχοκάρυδο (δεν χρειάζεται αλάτι).
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι προανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ.
Λαδώνουμε καλά το ταψί που θα ψήσετε το κίτρινο τυρί και ρίχνετε το μείγμα.
Ψήνετε το τυρί στο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΛιβανέζικο κιοφτά κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού
Επόμενο άρθροΈνα πολύ γρήγορο γλυκό – ψημένο σε ακριβώς 10 λεπτά.