Τυροκεφτέδες

Τυροκεφτέδες με κιτρινα τυρια – το γρηγορότερο και πιο νόστιμο ορεκτικό! Το σημαντικό είναι μπορούν να καταναλωθούν τόσο ζεστά όσο και κρύα! Απλά ακαταμάχητοι!
Τα τρώμε και με σπιτική μαρμελάδα βατόμουρου.

Υλικά

300 g κίτρινου τυριού
8 ίσες κουταλιές αλεύρι (ίσες)
2 αυγα
1 κουτ μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Προσθέτω τα αυγά και το αλεύρι με το μπεικιν παουντερ στο τριμμένο κίτρινο τυρί. Προσέξτε με το ποσό αλεύρι – ακριβώς 8 ίσες κουταλιές της σούπας! ΟΧΙ περισσότερο! Αναμιγνύω καλά και σχηματίζω
μπάλες μεγέθους καρυδιού με ελαφρώς βρεγμένα χέρια. Πατήστε τα λιγο και τηγανίστε σε καλά θερμαινόμενο λάδι. Όταν αρχίζετε να παίζετε τα κίτρινα τυριά, μειώνετε αμέσως τη θερμότητα – η δική μου κουζίνα έχει 6 σκλαλες, μειώνω στην τέταρτη. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και τα βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας. Γίνονται πολύ πολύ γρήγορα! Απολαύστε!

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΤο Προφιτερόλ της Τεμπέλας (Γιαλαντζί)
Επόμενο άρθροΗ κλασσική Πάστα Φλώρα με απλό τρόπο