Τυροκούλουρα με καλαμποκάλευρο

Πανεύκολα και νόστιμα τυροκούλουρα με καλαμποκάλευρο 50:50 και λευκό αλεύρι!

Υλικά

2 αυγά
1 πρέζα αλάτι
3 κουταλιές γιαούρτι
1 μπέικιν πάουντερ
5 κουταλιές της σούπας λάδι
Τυρί φέτα θρυμματισμένο
Τυρί κίτρινο κομμένο σε κύβους συνολική ποσότητα ένα φλιτζάνι τσαγιού χωρητικότητας 200 ml.
3/4 φλιτζάνι λευκό αλευρι
3/4 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο!
Βούτυρο

Εκτέλεση

Χτυπάω τ αυγά με αλάτι, γιαούρτι και με ένα μπέικιν πάουντερ.
Προσθέτω το λάδι. Τυρί θρυμματισμένο και τυρί κομμένο σε κύβους σε αναλογία της προτίμησής σας και με συνολική ποσότητα ένα φλιτζάνι τσαγιού χωρητικότητας 200 ml.
Όλα ανακατεύονται καλά με ένα πιρούνι! Προσθέστε το λευκό αλεύρι και το καλαμποκάλευρο ! Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Με ένα κουτάλι αδειάζετε αυτό το παχύρρευστο μείγμα σε ¨”βουναλακια” σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος!
Στην περίπτωσή μου προκύπτουν οκτώ κομμάτια, αν τα κάνετε μικρότερα, θα βγουν περισσότερα.
Πάνω από κάθε ενα βάζω ένα μικροσκοπικό κομμάτι βούτυρο! Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να είναι έτοιμο και πάρει τοεπιθυμητό μαύρισμα!

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροMαλακά μπισκότα (Soft Cookies)
Επόμενο άρθροΨητό ολόκληρο κοτόπουλο σε σακούλα