Τυρομπαλάκια με κίτρινο τυρί

Υλικά:

250 γρ γραμμάρια τυριού φέτα
100 γραμμάρια κίτρινο τυρί/ τριμμένο /
1 αυγό + 1 / για τηγάνισμα /
Ετοιμο μείγμα για πανάρισμα ή τριμμένη φρυγανιά & σουσάμι
Τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, πολτοποιήστε το τυρί με ένα πιρούνι, τρίψτε το κιτρινο τυρί και προσθέστε το αυγό.
Ανακατέψτε καλά. Με βρεγμένα χέρια, παιρνετε από το μείγμα και σχηματίζονται μπάλες / όσο το καρύδι.
Στρωστε με χαρτι ψησίματος ένα ταψάκι, το οποίο τοποθετείται στον καταψύκτη για περίπου 20 λεπτά.
Μετά από 20 λεπτά αφαιρούνται. Κάθε μπάλα βυθίζεται σε χτυπημένο αυγό και στη συνέχεια τυλίγεται σε μειγμα ή τριμμένη φρυγανιά και σουσάμι.
Τοποθετήστε ξανά στο ταψί και επιστρέψτε στον καταψύκτη για άλλα 20 λεπτά.
Τηγανίζουμε σε καλά ζεστό λάδι για λίγο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΨωμί με κίτρινο αλεύρι…μιας Μυτιληνιας γιαγιάς
Επόμενο άρθροΤουρτα σοκολάτας….μία σπιτική μου απόλαυση!