Τυρομπουκιές

Ξέρω τη συνταγή από την πεθερά μου

Υλικά

1/2 φλ γιαούρτι
1 κουταλάκι σόδα
1 κουπα τυρί τριμμένο
2 κουπες αλεύρι
αλάτι για γεύση
1/2 κγ Βουτυρο σε κάθε μπαλάκι

Εκτέλεση

Πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε τα προϊόντα σε θερμοκρασία δωματίου για να μην είναι κρύα.

Σβήνουμε τη σόδα στο γιαούρτι και περιμένουμε να βγάλει φουσκάλες. Προσθέστε σε αυτό τα υπόλοιπα υλικα και ανακτευουμε. Αλείφουμε ένα μεγάλο ταψί με λάδι Παίρνουμε από το μείγμα με μια κουταλιά της σούπας βάζοντας ένα κομμάτι βούτυρο και τριμμένο κίτρινο τυρί σε κάθε τυροψωμάκι.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 200 βαθμούς μέχρι να γίνουν – περίπου 20 λεπτά

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΠικάντικα Σουτζουκάκια….ποιος είπε ότι η ελληνική κουζίνα δεν κάνει πικάντικα;
Επόμενο άρθροΣιροπιαστό Παντεσπάνι