Τυρόπιτα χωρίς φύλλο ή κουρκουτόπιτα 

Υλικά

1 γιαουρτι
1 κουπα γαλα
1 κουπα νερο
1 κουπα ηλιελαιο
4 αυγα
αλατι
πιπερι
4 κουπες αλευρι
1 μπεκιν
500γρ. τυρι φετα και σουσάμι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε αρχικά όλα τα υγρά, δηλαδή, γιαούρτι, λάδι, αυγά νερό ηλιέλαιο.
Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι, μπεικιν, σιγά σιγά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Στην συνέχεια προσθέτουμε την θρυμματισμένη φέτα. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Τοποθετούμε σε ένα σκεύος που στον πάτο έχουμε τοποθετήσει αντικολλητικό χαρτί ή έχουμε λαδώσει.

Ρίχνουμε το μείγμα, πασπαλίζουμε με σουσάμι και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για μία ώρα.
Ανάλογα με το σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε θα σας βγει πιο λεπτή ή πιο χοντρή
Επίσης την έβαλα και 10 – 15 λεπτά στην κάτω σκάλα να σιγουρευτώ ότι ψήθηκε σωστά.
Αυτό έχει σχέση με το φούρνο σας!
Ψηνουμε στο ταψι της κουζινας μιση ωρα στο 200…ριχνουμε απο πανω σουσαμι
κ κομματακια βουτυρο…αμα θελουμε βαζουμε μαγια αντι για μπεκιν…

καλη. επιτυχια!!!

ΠΗΓΗ: Ελένη Παπατσάνη

Προηγούμενο άρθροΣαλάτα ψητών λαχανικών με μία φανταστική σάλτσα
Επόμενο άρθροΚεκάκια Τυριού…είναι το καλυτερο σνακ για την δουλειά