Τυροσκορδόψωμο

Ζύμη

500 ml χλιαρό νερό
100 ml ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
1 πακέτο ξερή μαγιά
900-1 κιλό αλεύρι

Εκτέλεση

Ζύμωσα μια μέτρια μαλακή ζύμη από τα υλικά αυτά. Από μια μπάλα 200 γρ. άνοιξα ένα στρογγυλό φύλλο, το άπλωσα καλά με ελαιόλαδο, ετριψα τυρί και το δίπλωσα στα δύο, πίεσα τις άκρες του μισού φύλλου και το έβαλα σε λαδωμένο ταψί.

Το άφησα να φουσκώσει για 20 λεπτά, σκεπασμένο. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να είναι έτοιμο. Το έβγαλα και το πασπάλισα από πάνω με σκόρδο λάδι, ρίγανη και μαύρο πιπέρι. Και υπάρχουν ήδη ανυπόμονοι.

Καλό Αποτέλεσμα

Προηγούμενο άρθροΚρέπες Σοκολάτας με μπισκότο
Επόμενο άρθροΚέικ με καρύδια, σταφίδες και κράνμπερι!