Μπισκότα τσαγιού με γέμιση καρυδιού

Μου άρεσε πολύ να φτιάχνω αυτά τα μπισκότα με τη γιαγιά και τη μητέρα μου, τώρα είναι ξεχωριστές στιγμές με τις κόρες μου να ψήνουν αυτά τα υπέροχα μπισκότα μαζί

Υλικά

2 φλιτζάνια και 2 κουταλιές αλεύρι
1 φλιτζάνι βούτυρο
8 κουταλιές ζάχαρη άχνη
1 αυγό
1 κρόκο
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα αμύγδαλα
Ένα κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Ζάχαρη άχνη για διακόσμηση

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να πάρετε ένα λευκό και κρεμώδες μείγμα, προσθέτουμε τα αυγά κτυπήστε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε βανίλια, αλάτι και μπαχαρικά και στη συνέχεια προσθέστε ψιλοκομμένα καρύδια και αμύγδαλα και στη συνέχεια προσθέστε αλεύρι.
Ανακατέψτε καλά. Αφήστε στο ψυγείο μισή έως μια ώρα.
Φτιάξτε μια μικρή μπάλα περίπου 3 εκ και τοποθετήστε το σε ταψί. Επαναλαμβάνω μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα cookies.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12 έως 14 λεπτά.
Ενώ είναι ζεστά πασπαλίστε με ζάχαρη
Αφήστε να κρυώσουν και επαναλάβετε με περισσότερη άχνη ζαχαρη. Φυλάσσετε σε δοχείο

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΛαζάνια Μπολονέζ με σπιτική σάλτσα μπεσαμέλ
Επόμενο άρθροKέικ με κρέμα πορτοκάλι χωρίς ψήσιμο! Απαλό, λεπτό και νόστιμο