Τυρόπιτα Ξυπόλητη

Υλικά

4 αυγά
500 γρ γιαουρτι στραγγιστό
1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
1 φακελάκι μπέικιν
500 γρ διάφορα τυριά φέτα μυζήθρα φρέσκια κεφαλοτύρι
μισή φλυτζάνα λάδι

Εκτέλεση

Λαδώνω καλά ένα μεγάλο ταψί 38 εκ.
Σέ ένα μπολ χτυπάω τ αυγά με το σύρμα, προσθέτω το γιαούρτι το σιμιγδάλι και ανακατεύω καλά.
Ρίχνω μέσα τα τυρια, μετά ρίχνω το λάδι και το μπεικιν και ανακατεύω. Αδειάζω το μπόλ στο ταψί και ψήνω στους 180 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά (ή ανάλογα το φούρνο).

Η Συνταγή Είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΚαραμελωμένο Κέικ Σιμιγδάλι
Επόμενο άρθροΚολυθόπιτα