Υλικα

400 gr γιαούρτι στραγγιστό
350 gr φέτα
250 gr regato τριμμένο
3 κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γ. μπεικιν παουντερ
3 αυγά
Λίγο λάδι
Πιπέρι
Παπρικα

Εκτελεση
Τα βάζουμε όλα μαζί Σ’ενα μπολ, τ’ανακατευουμε και τα ρίχνουμε Σ’ενα πυρέξ που έχουμε βουτυρώσει… Βάζουμε λίγο βούτυρο σε κομματάκια από πάνω και ψήνουμε στους 170° στον αέρα μέχρι να πάρει χρώμα…. περίπου 35-40 λεπτά…..

Προηγούμενο άρθροΤηγανίτες Πορτοκαλιού με Θυμαρίσιο Μέλι και Κανέλα
Επόμενο άρθροΕκμέκ στο Πι & Φι