Τυρόπιτα χωρίς φύλλο με σιμιγδάλι

Υλικά

1 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι
Ρίγανη
1 1/2 ποτήρι νερου φαρίνα
400γρ φέτα
4 αυγά
πιπέρι
1 1/2 ποτήρι νερού γάλα
1 ποτήρι νερού λάδι
1 κγ μπεικιν παουντερ
σουσάμι (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε μία λεκάνη χτυπάμε τα αυγά, λάδι, ρίγανη,πιπέρι, γάλα και ρίχνουμε σταδιακά το
αλεύρι, μπεικιν και το σιμιγδάλι. Αδειάζουμε σε λαδωμένο ταψί και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς 30 λεπτά να ροδίσει

Τυρόπιτα χωρίς φύλλο

 

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Φεη Μακ

Προηγούμενο άρθροΠίτες με τυρί και σπανάκι / Τραγανές στο εξωτερικό, μαλακές στο εσωτερικό
Επόμενο άρθροΛαχταριστά Κριτσίνια σαν του φούρνου