Φρεσκοψημένη μηλόπιτα 

Υλικά

3 αυγά
3 μήλα
100 γρ ζάχαρη
50 γρ φυτική μαργαρίνη
20 ml ηλιέλαιο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ βανίλιας
1 φακελάκι βανιλίνη
50 ml γάλα
Κανέλα για γεύση
200-250gr 00 αλεύρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τη μαργαρίνη, το λάδι, τη βανίλια, το γάλα, τη μαγιά και το αλεύρι λίγο λίγο, συνεχίζοντας το ανακάτεμα με ηλεκτρικό μίξερ για λίγα λεπτά.
Προσθέτω τα τριμμένα μήλα, χωρίς τη φλούδα φυσικά και την κανέλα, ανακατεύω καλά με ένα κουτάλι βάζω το μείγμα στο ταψί, δεν έβαλα τίποτα λάδι ή βούτυρο γιατί δεν κολλάει, Ψήνετε στους 180° σε στατικό φούρνο περίπου 20_25 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜπισκοτογλυκό σοκολάτας και μέλι
Επόμενο άρθροΣουφλέ Πορτοκαλιού