Ποιο Αφράτο δεν γινόταν

Υλικά:

5 αυγα. σε θερμοκρασια δωματίου,
200 γραμμαρια ζαχαρη,
200 ml σπορελαιο,
200 ml γαλα φρεσκο,
1 βανιλια,
το ξυσμα ενος λεμονιου,
480 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
200 γραμμαρια σταφιδες!

Εκτέλεση:

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν!Ριχνουμε εναλλαξ γαλα,σπορελαιο! Τελος ριχνουμε σιγα σιγα αλευρι βανιλια και ξυσμα!!!!!Βαζουμε σε ενα μπολ 2 φλυντζανακια του καφε αλευρι και τοποθετουμε μεσα 100 γραμμαρια σταφιδες τις ανακατευουμε και τις τοποθετουμε στην λαδοκολα τιναζοντας τες!Πσιρνουμε ταψι νουμερο 30 τοποθετουμε λαδοκολα!Ριχνουμε στο μιγμα κεικ τις αλευρωμενες σταφιδες ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ να μην βγει ο αερας και τοποθετουμε το μιγμα στο ταψι!Βαζουμε πανω στο μιγμα απαλα 100 γραμμαρια σταφιδες και τελος το ψηνουμρ στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για.50 λεπτα σβηνουμε τον φουρνο και το αφηνουμε μεσα αλλα 10 λεπτα!

Προηγούμενο άρθροΛινγκουίνια με ταραμά
Επόμενο άρθροΠατάτες Ογκρατέν με γραβιέρα και σκόρδο