Τορτελίνια στο φούρνο!!!

Υλικά

2 σακούλες τορτελινια
100 γρ ψιλοκομμένο ζαμπόν,
1/2 σακ μπιζελια κατεψυγμένα
10 ντοματινια
1 μπουκαλάκι Creme fine ή κρεμα γάλακτος
250γρ γιαούρτι
μαυροπιππερο
1 κγλ σκόνη ζουμί λαχανικών
κόκκινο πιπέρι
τριμμενο κασέρι (ότι έχετε, εγώ έβαλα Emmentaler ).

Εκτέλεση

Αραδιάζω σε μια βουτυρωμένη φόρμα φούρνου/πιρεξ τα τορτελινια ψυγείου, μετά το ψιλοκομμένο ζαμπόν, μπιζελια κατεψυγμένα και κομμένα ντοματινια.
Αναμειγνύω 1 μπουκαλάκι Creme fine, με το γιαούρτι, νερό, μαυροπιππερο και 1κγλ σκόνη ζουμί λαχανικών σ ένα μπολακι και τα ρίχνω πάνω στα τορτελινια.

Εάν χρειαστεί νερό, προσθέτω, ώστε να σκεπαστουν σχεδόν. Ρίχνω λίγο κόκκινο πιπέρι και τριμμενο κασέρι (ότι έχετε, εγώ έβαλα Emmentaler ). Τα σκεπάζω με αλουμινοχαρτο και τα ψήνω.
10 λεπτά περίπου πριν γίνουν, βγάζω το αλουμινοχαρτο για να ροδίσει το κασέρι.

Καλό σας βράδυ!!!

Η Συνταγή είναι της κας Kalli Greatheart

Προηγούμενο άρθροΚέικ Κανέλας με ελάχιστες Θερμίδες
Επόμενο άρθροΑρνάκι γιουβέτσι με χυλοπίτες