Συστατικά:
10 κρέπες
400 γραμμάρια ρικότα
200 γραμμάρια τριμμένο καπνιστό κρέας ή ζαμπόν
2 αυγά και ψωμί
λίγο λάδι
200 ml κρέμας γάλακτος
τυρί τριμμένο

Παρασκευή:
Μόλις φτιάξετε τις κρέπες, το καθένα γεμίζεται με ένα μείγμα ρικότα και καπνιστό κρέας ή ζαμπόν. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη γεμιση στο γούστο σας, έκανα την δική μου με τα τρόφιμα που ήταν διαθέσιμα σε μένα αυτή τη στιγμή.
Τοποθετήστε από το μείγμα στη μέση κάθε κρέπας, τυλίξτε τις κρέπες και κλείστε στα άκρα.
Κάθε κρέπα βυθίζεται μέσα αυγό και στη συνέχεια στην φρυγανιά .
Οι κρέπες μπαίνουν σε ένα αντικολλητικό ταψάκι ή πυρεξ. 
Αφού μπουν όλες οι κρέπες, ρίχτετε λίγο λάδι από πάνω , και στη συνέχεια ρίχνετε η κρέμα γάλακτος και τριμμένο τυρί.
Τοποθετήστε το σε φούρνο για να ψήσετε στους 250 βαθμούς Κελσίου έως ότου ψηθούν και πάρουν χρώμα.

ΦΩΤΟ

Προηγούμενο άρθροH Τέλεια Κιμαδόπιτα…στο τηγάνι
Επόμενο άρθροΑλμυρό Κέικ με αυγά τυρί και σπανάκι…