Μακαρονάδα με χοιρινό και πολύχρωμες πιπεριές!!….

Υλικά

Λίγο ελαιόλαδο.
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι.
2 σκελίδες σκόρδο.
800 γρ – 1 κιλο χοιρινο κομμενο σε κομμάτια.
1 ποτηράκι του κρασιού κρασί.
3 πιπεριές Φλωρίνης
1/2 βαζάκι καλαμποκι βρασμενο
3 πιπεριές κέρατο η στρογγυλές
3 πιπεριές πορτοκαλί χρώμα από το μάρκετ
Τον Χυμό από 4 ώριμες ντομάτες η έτοιμο 1 συσκευασία μικρή πουμαρο.
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
1κ της σούπας ζάχαρη.
1 πακέτο μακαρόνια νούμερο 6
1 πακέτο βούτυρο βιταμ.

Εκτέλεση

Ανάβουμε το μάτι του φούρνου. τελευταία σκάλα.
Σε ένα βαθύ τηγάνι αντι-κολλητικό ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο ρίχνουμε μέσα τα κομμένα κομμάτια χοιρινό και σοταρουμε καλα

Στην συνέχεια το κομμένο κρεμμύδι και τις σκελίδες σκόρδου και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Στην συνέχεια σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί το κρασί.
Συνεχίζουμε ρίχνοντας στο τηγάνι όλες τις κομμένες πιπεριές και ανακατεύουμε καλά μέχρι να μαλακώσουν και να βγάλουν τα υγρά τους.
Μόλις μαλακώσουν οι πιπεριές ρίχνουμε στην συνέχεια το καλαμποκι, τον χυμό από της ντομάτες προσθέτουμε λίγο αλάτι πιπέρι και λίγη ρίγανη.

Αμέσως χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά και αφήνουμε τον χυμό ντομάτας να σιγο βράσει περίπου για 20 λεπτά πριν το τέλος του βρασμού του χυμού προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη.
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου 15-με 20 λεπτά.
Και αφού τα τσιγαρίσουμε με το βούτυρο ρίχνουμε όση ποσότητα θέλουμε μέσα στο τηγάνι με την σάλτσα και τα ανακατεύουμε να πάρουν όλη την ουσία.

Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί και αν θέλουμε τρίβουμε λίγο παρμεζάνα (τυρί Ιταλίας) η τυρί πεκορινο.

Καλή επιτυχία.

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια κουρού….τραγανά και μπισκοτένια
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με μανιτάρια και κολοκυθάκια στο φούρνο