Κεφτέδες Τόνου!

Υλικά

️2 αυγα
2 κουταλάκια χυμό λεμονιού
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
10 κουταλιές της σούπας ψίχουλα ψωμιού με ιταλική σάλτσα
1/2 κγ ρίγανι, δυοσμο, βασιλικό αποξηραμενα τριμμένα
3 κουτιά τόνος, στραγγισμένα
3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1 κουταλάκι μουστάρδα Dijon
1 πρέζα αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Αλάτι όσο θέλετε
3 κουταλιές της σούπας φυτικο λάδι

Εκτέλεση

Χτυπήστε τα αυγά και το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ. Ανακατέψτε τυρί παρμεζάνα, μουστάρδα Ντιζόν φρυγανιλα, και τα
μυρωδικά για να κάνετε μια πάστα. Ρίξτε τον τόνο και το κρεμμύδι μέχρι να αναμειχθούν καλά. Αλατοπιπερώνουμε με μαύρο πιπέρι. Πλάθετε το μείγμα τόνου σε οκτώ κεφτέδες πάχους 2 εκ.
Ζεσταίνουμε το φυτικό έλαιο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τηγανίζουμε τα μπιφτέκια μέχρι να ροδίσουν, περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚουσμερί το εκπληκτικό μοναδικό cheesecake…από την εβραϊκή κοινότητα των Ιωαννίνων στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΗ πιο γρήγορη ζύμη σφολιάτας…γι αυτό δεν έχω δοκιμάσει άλλη