Φασόλια με κόκκινα κρεμμύδια —αβοκάντο—πιπεριές-κολοκυθάκια-καρότα-τυρί φέτα σε βινεγκρέτ λεμονιού

Υλικά

1 κουτί φασόλια μαυρομάτικα —ξεπλυμένο
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια ξεπλυμένα
1 κονσέρβα ρεβύθια—ξεπλυμένα
1 κουτί λευκά φασόλια – ξεπλυμένα
1 κονσέρβα χωρίς αλάτι ντομάτες κομμένες σε κύβους —στραγγισμένες
1 κόκκινο κρεμμύδι
Πιπεριές
Αβακάντο
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ

Βινεγκρέτ
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon
1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Εκτέλεση

Ανακάτεψα μαζί όλα τα υλικα

Το ντρεσσινγκ είναι καλύτερο να το φτιάξετε την προηγούμενη μέρα—- δεν χρησιμοποίησα όλο το ντρέσινγκ.
Απλώς το επικάλυψα για γεύση και το αφήσα ψυγείο για μερικές ώρες.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤέλειο κέικ σοκολάτας που με το σιρόπι γίνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!
Επόμενο άρθροΣκορδοΨωμάκια…θα σας ενθουσιάσουν με την νοστιμιά τους