Φτερούγες και μπουτάκια στο φούρνο, με BBQ sauce!

Υλικά:

Για 4 μερίδες

3 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. σάλτσα BBQ
3 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κουτ. πιπέρι
θυμάρι
μαϊντανός

Εκτέλεση:

Μέλι, σάλτσα μπαρμπεκιου, ελαιόλαδο, ψιλοκομμένο σκόρδο, μουστάρδα, μαύρο πιπέρι και μερικά κλωναράκια θυμάρι ανακατεύονται μαζί.
Βάζουμε τα μπουτάκια και τις φτερούγες κοτόπουλου σε μια σακούλα και σκεπάζουμε με τη μαρινάδα.
Η σακούλα είναι δεμένη και την κουνάμε. Το κρέας αφήνεται να μαριναριστεί για τουλάχιστον 2 ώρες, κατά προτίμηση 1 νύχτα.
Στη συνέχεια, τα κρέατα ψήνονται σε προθερμασμένο φούρνο ή μπορούν να ψηθούν στη σχάρα.
Μπορεί να μην χρησιμοποιηθεί σακούλα, αλλά τα υλικά για τη μαρινάδα πρέπει να αναμειχθούν σε ένα μπολ και το κρέας να μαριναριστεί, καλυμμένο με αλουμινόχαρτο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚρέπες με μέλι
Επόμενο άρθροΓλυκιά πίτα με νιφάδες καρύδας